Kotimaisuus

KUNGS-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle autoilijalle ja valmistettu pääosin Suomessa.

KUNGS-tuotteet ovat käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivia, tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja kotimaisia laatutuotteita. Ne on kehitetty suomalaisia autoilijoita varten ja valmistettu laadukkaista materiaaleista ekologisesti kestävällä tavalla.

Kotimainen KUNGS-tuote on myös suomalaisen suunnittelijan taidonnäyte, joka on muotoiltu käytännöllisyyden, ergonomian ja tyylikkään ulkomuodon ehdoilla. Tuotteet syntyvät osaavissa käsissä modernin valmistusteknologian  tuloksena.

Merkittävä osa KUNGS-tuottesta valmistetaan Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä Satakunnassa, jossa yritys on merkittävä työllistäjä.  Osoituksena kotimaisesta alkuperästä on huomattavalle osalle tuotteistamme myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

Avainlippu-tunnuksen on myöntänyt Sinituotteelle Suomalaisen Työn Liitto osoituksena suomessa tehdystä työstä, vastuullisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta. Liitto myös valvoo tämän rekisteröidyn merkin käyttöä. Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on toimialasta riippuen vähintään 50 %. Avainlippu on auttanut kuluttajia ja yrityksiä tekemään vastuullisia valintoja jo vuodesta 1965. Suomalaisen tuotteen ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä sekä sinulle että koko Suomelle.   

Kotimaisia tuotteita on turvallista ostaa. Esimerkiksi kotimaiset lumiharjat, jääraapat ja muut talvituotteet on kehitetty Suomen ankaraan talveen ja vaativiin olosuhteisiin. KUNGS-tuotteiden takana oleva suomalainen perheyritys Sinituote Oy panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, hyviin materiaaleihin ja korkeatasoiseen työhön, jotta sinun arkesi olisi hieman helpompaa.

-