Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät Sinituotteen vastaukset tuoteasiantuntijoillemme useimmiten esitettyihin kysymyksiin.

Tältä sivulta löydät apua ongelmatilanteisiin ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin! Voit myös ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeella tai puhelimitse p. 019 7600 200.

 

 

Millä puhdistan autoni nopeasti runsaan lumisateen jälkeen?

Lumentyönnin on kätevä väline, kun haluat poistaa auton päältä paksun lumikerroksen. Sen pitkän alumiinivarren toisessa päässä on myös raappa, jolla saat raapattua tuulilasin ajokuntoon.

Millä onnistuu pesuaineen ruiskutus autoa pestessä?

Paineruiskupulloa voit käyttää tavanomaisten, veteen sekoitettujen lasin- ja autonpesuaineiden sekä kasvien torjunta-aineiden ruiskutukseen. Liuottimia kestävä paineruiskupullo sopii myös liuottimien ja muiden vahvojen pesuaineiden ruiskuttamiseen. Kun tarvitset tehoa laajan pinnan ruiskuttamiseen, valitse viiden litran vetoinen paineruiskusäiliö. Ruiskutusvirran voi säätää tulemaan joko katkeamattomana tai pumpattavana. Painepulloissa on myös lukitusasento, joka estää ruiskutuksen.

Mikä KUNGS on?

KUNGS on Pohjoismaiden johtava autotarvikesarja, jonka erityisosaamiseen kuuluvat Suomen talveen ja ankariin sääolosuhteisiin kehitetyt talvituotteet, kuten lumiharjat ja jääraapat. Kungs-brändin takana on suomalainen perheyritys Sinituote Oy.

KUNGS-autotarvikkeet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Pesusienet kestävät rasvaa, öljyä ja bensiiniä, ja liinat ja mikrokuitusäämiskät ovat konepestäviä.

Tuotekehitykseen on panostettu kehittämällä tehokkaat välineet eri käyttötarkoituksiin ja kiinnittämällä huomiota tarvikkeiden kokoon ja käyttömukavuuteen. KUNGS-tuoteperheessä on runsaasti suomalaisia avainlipputuotteita.

Sarjan vahvuutena on vankka kokonaisuus, josta löytyy tarvikkeet joka työhön. Paitsi auton ja asuntovaunun hoitoon, KUNGS-tuotteet sopivat mainiosti myös moottoripyörän tai veneen kunnossapitoon. Tuotteet soveltuvat sekä yksityisille kuluttajille että korjaamokäyttöön.

Mieten vaihdan jääraapan Kungs-lumiharjaani?

Helposti vaihdettava vaihtoraappa sopii Max-Is, Mega-Is ja Tele-Is –lumiharjoihin, Mid-Is -ja Mini-Is -jääraappoihin sekä Kungs Lumentyöntimeen. Vedä vain vanha raappa pois ja napsauta uusi paikalleen. Katso video Youtubesta.

-