Roosa nauha 2017

"Rohkeudelle"

Sinituote on vuosittain mukana Roosa nauha -kampanjassa. Tuomme päivittäistavarakauppoihin ja tavarataloihin kampanjatuotteita, joiden myynnin tuotosta osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräykseen. Tänä vuonna tutun vaaleanpunaisen värin rinnalla tuotteissa on myös valkoinen tai harmaa vaihtoehto. Roosa nauha –logolla varustettuja kampanjatuotteita on tarjolla useassa hintaryhmässä ja lahjoitusosuus on merkitty selkeästi kampanjatuotteiden pakkauksiin.  Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista rintasyöpätutkimusta. 

 

KUNGS Roosa nauha tuotteet 2017

 

KUNGS Tele-is lumiharja + heijastin Roosa nauha

Tele-Is -teleskooppilumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. Kotimainen Kungs Tele-Is on teleskooppivarrella varustettu lumiharja, jossa on vaihdettava raappaosa.  Kungs-lumiharjamalliston pisimmän varren avulla ylettyy puhdistamaan myös paketti- ja tila-autot lumesta. Lumiharjan varressa on leveä grippi, josta saa hyvän otteen. Teleskooppivarren pituutta saa säädettyä halutun pituiseksi varressa olevan jämäkän kierremekanismin avulla. Varren pituus on 77-105 cm. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen 0,30 € / tuote. 

 

 

KUNGS Roosa nauha pehmoheijastin

Kaunis Roosa nauha pehmoheijastin.  Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen 0,05 € / tuote.

 

 

KUNGS Arctic-is kinnasraappa Roosa nauha

Arctis-Is jääraappa Roosa nauha- kampanjavärissä. Arctic-Is on jääraappa, jonka päällä on lämmin ja tyylikäs suojakinnas. Arctic-Is -jääraapan kinnas suojaa tehokkaasti käsinettä ja pitää sen puhtaana ja kuivana raappamisessa irtoavasta jäästä. Kintaan päällysmateriaali on vedenpitävää kangasta. Sisäpuolella on lämmin ja pehmeä nukka, joka tekee kintaasta miellyttävän tuntuisen käyttää. Kintaan suuaukon ympärillä on heijastinnauha. Arctic-Is -kintaassa oleva jääraappa on valmistettu pakkasenkestävästä polykarbonaatista. Jääraappa on muotoiltu siten, että käden raappausasento on ergonominen. Jääraapan päällä on jäähampaat tiukan jään poistamiseen. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen 0,15 € / tuote.

 

KUNGS Pysäköintikiekko Roosa nauha

Korkealaatuinen pysäköintikiekko on kestävää materiaalia. Pysäköintikiekkoa voi käyttää myös jääraappana. Kiekossa on muotoiltu, terävä reuna sekä ura, jolla pyyhkijänsulkien puhdistaminen onnistuu helposti. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen 0,05 € / tuote. 

 

 

-